Coreenii (din sud) sunt pe locul doi in lume ca si oameni care muncesc ( pe primul loc cred ca se afla Hong Kong). De aceea timpul lor este foarte pretios. Si daca timpul e pretios, de ce sa nu castigi fiecare minut in plus ? Ei zic ca sa se relaxeze, eu cred ca pentru a munci mai mult. E doar o diferenta de optica. Anyway, un viitor promitator si pentru Appscend in oferirea de solutii mobile pentru cei care le trec prin cap idei precum cea a Tesco.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks