Social Media EXPERIMENT 5 | 26 Sep 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Cum imi fac magazin online

Una din cel mai des intrebari primite ca si consultant in comert electronic este Cum imi fac magazin online (de altfel si numele comunitatii care vreau sa o prezint). Aceasta intrebare este una larga pentru ca inglobeaza sub o exprimare aparent banala cel putin 1000 de alte intrebari , care pornesc de la platforma tehnica pana la elemente de actiune specifice domeniului.

(publicitate) : Europe Internet Invest, din 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

 

Echipa initiala este formata din 6 consultanti, cei care pot oferi servicii si platite. Insa intrarea in comunitate este deschisa, fie sub forma initierii unor intrebari, fie sub forma raspunsurilor clasice de tip blog. Platforma ofera posibilitatea de avatar, astfel incat se poate comenta cu numele intreg si poza, pentru cresterea credibilitatii. Avand in vedere ca nu pot sa creez un cont (probabil se aloca de catre detinatori in mod privilegiat), nu pot sa fac comentarii despre administrarea acestuia.

Impartirea subiectelor pe topicul “cum imi fac magazin online” este facuta in :
– Mediu si Piata ( un complementar pentru SNEC, categoria Download)
– Business
– Marketing si Comunicare
– Tehnic
– Usability
Adaug la aceasta lista resursa compendiul de articole despre E-Commerce .

Concluzia comunitatii “Cum imi fac magazin online”

Beneficii pentru afaceri comunitatea e administrata de o echipa profesionista. 

My user Account : nu am, insa veti gasi comentarii adaugate cu numele meu intreg

Numar membri : necunoscut, nu este public 

Alte informatii  : an de pornire 2012

O initiativa marca Liviu Taloi, consultant in comert electronic si probabil unul din cei mai avizati oameni din Romania pentru a raspunde la intrebarea pe tema cum imi fac magazin online.

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
Facebook : Twitter : LinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks