Cristina Andriescu, unul din oamenii care au pus pasiune in ceea ce se numeste Underclick si a carei idei novatoare inca se propaga in webul romanesc, a schimbat macazul. Si isi face debutul in televiziune, astazi si maine, la ora 18.30 fiind difuzate primele episoade dupa scenariile ei.

Serialul este produs de MediaPro si se numeste Razboiul Sexelor.

Crista s-a remarcat prin publicarea unor articole deosebite, care daca le-ati uitat, vi le aduc aminte. Rock them ! Iti doresc succes si la mai multe realizari pe sticla.
Din dragoste sau pentru bani Din dragoste sau pentru bani
Cum danseaza virusati 6,5 milioane de oameni Cum danseaza virusati 6,5 milioane de oameni
Dam un tun pe Internet si ne mutam la Snagov Dam un tun pe Internet si ne mutam la Snagov
La agatat pe Internet La agatat pe Internet

Telefoane Mobile Siemens este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

BONUS : Liga Campionilor vazuta din Cehia

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks