JCE, Jeune Chambre Economique Française, adica acelasi lucru ca si JCI in Romania, unde noi am preluat terminologia din limba engleza. Camera de Comert a tinerilor intreprinzatori sub 40 de ani, un ONG despre care puteti sa va informati aici.

Anul acesta se organizeaza la Lyon conferinta din Franta (in Romania in 2012 se va organiza la Brasov, iar anul acesta 2011 la Lugoj). Sunt asteptati in jur de 1500 de participanti si cu siguranta o sa fie un eveniment in stilul celor JCI, cine a fost stie despre ce vorbesc !

In caz ca ajungeti la Lyon, puteti sa ma contactati, va stau la dispozitie pentru ghidarea la acest eveniment.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks