Concursul care l-am organizat are ca scop scoaterea unor povesti delicioase cu ursi, pentru ca da, toata lumea in Romania se teme de ei. Incep prin a provoca la o poveste pe teme de “Urs” pe Gabi Boaca, Codrut Precup si Mugur Frunzetti.

The Story

Povestea nu imi apartine decat ca ascultator. Si e mult mai savuroasa povestita si gesticulata. Insa e vorba de un tip, mai de cartier si ca limbaj si ca manifestari. Aflat in luna de miere la Sovata. Se plimba prin padure cu sotia, cand, la un moment dat, apare un urs. Nevasta lesina. Moment in care el, il ia la bataie pe urs si suturi, picoare si il arunca in prapastie. Ursul, se prinde cu ghearele de marginea prapastiei. “Ma uit in ochii lui … o lacrima!”. Tipul il scoate pe urs din prapastie si ii spune prieteneste : “Nu am nimic personal cu tine, insa a lesinat nevasta-mea. Trebuie sa ma intelegi ca eram obligat sa fac si eu ceva!”. Dupa care se despart prieteneste.

Au mai scris povesti Adi Stan, Ioana Anescu.

Arena Ursilor este un concurs de antreprenoriat online. Se va desfasura pe 13 mai la Brasov si probabil a doua editie in toamna la Bucuresti. Trebuie sa trimiti un plan de afaceri dupa modelul celor prezentate pe site, pana in data de 10 mai. El va fi evaluat de un juriu si cele mai bune 20 de proiecte vor fi invitate la sala. Aici vor avea mentori la dispozitia lor timp de cateva ore pana cand vor intra in Arena. Fiecare are 3 minute de expunere. In finala vor ramane 10 proiecte care vor primi propuneri de afaceri sau finantare.
Let’s URS >> www.arenaursilor.ro

Proiecte inscrise in concurs la data de 6 mai 2010
(pentru inscrieri trimiteti email la evaluare@arenaursilor.ro)

1. Animated Comics
2. Digital Village
3. Bumbac 100
4. Kids Channel
5. My Cow
6. Electric Ghid
7. T Jobs
8. Shops Book

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks