Puteti urmari si pe Twitter de fiecare data cand facem evenimente

Concursul este legat direct de topica evenimentului Online Business Forum de la Tirgu Mures, 24 Noiembrie 2009
Anume ce inseamna comunicare si ce inseamna pozitionare pe Internet.

Cum se desfasoara ?

1. iti alegi un site de internet ( existent, proiect sau imaginar), in legatura cu care iti spui pararea despre cum l-ai pozitiona si cum l-ai comunica. / exemplu mai jos

2. propui linkul la minim 3 prieteni care si ei sa faca acelasi lucru (intri in concurs chiar daca prietenii nu dau mai departe la randul lor)

3. Publici un post pe blog si pui un link catre acest post, ca sa stim cine este in concurs. Durata este pana pe 24 noiembrie, inclusiv. Dupa care in cel mai subiectiv mod voi alege castigatorul din posturile scrise.

Ce se castiga ? Pai, nu mult, dar important … 1 carte rară
Eu am doua propuneri de carti care 100% nu le-ati citit si nu le-ati citi daca nu le catigati la acest concurs, pentru ca nu se mai editeaza si nici nu le gasiti de cumparat decat greu – La Paradis General (Cezar Petrescu), sau Suprizele unui curios ( Ionel Chiru).
In caz ca vreti din zona de carte noua, know-how, 2009, eu va propun Tipping Point de Gladwell, sau poate aveti voi alte preferinte, discutam cu castigatorul telefonic si prin email.

– – – – – – – – –

Exemplu: Ma joc si eu cu concursul organizat de Claudiu

Website –http://shop.netsport.ro

Pozitionare – cel mai mare shop online de articole sportive (chiar daca inca nu este, modalitatea in care acest magazin se pozitioneaza si actioneaza va duce la indeplinirea scopului). De 5 ani brandul este pe piata pozitionat ca o alternativa la marile situri de informatie sportiva (publishing)

Comunicare we got balls! ( magazinul va comunica in functie de fiecare sport in culorile mingii cu care se joaca). Campania de comunicare efectiva va avea loc in social media si se va desfasura prin materiale vizuale (poze, filme). Pozele vor fi cu fete simpatice, impreuna cu cate doua mingi in fata multor obiective importante, de ce nu, chiar si sediul DNA.

Leapsa : Gabriel Boaca, Ioana Anescu, Doru Panaitescu, Adi Stan, Mugur Frunzetti, Corina Ciocan, Codrut Precup, Diana Gamulescu, Andrei Marinescu

(eu nu am voie sa castig, deci postul meu nu se pune 🙂 ) Succes !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks