Retailerul online eMAG a inregistrat in primul trimestru vanzari de peste 16,5 milioane euro si estimeaza ca va avea in acest an o cifra de afaceri de peste 70 de milioane de euro, nivel dublu fata de cel raportat anul trecut.

Compania estimeaza ca detine o cota de piata de 70% in domeniul vanzarilor online. Potrivit directorul executiv al firmei, Radu Apostolescu, vanzarile online, inclusiv cele de IT si electronice, vor totaliza in acest an 125 de milioane de euro.

Cred ca vanzarile online vor atinge anul viitor 300 de milioane de euro, trendul din ultimii ani se va pastra, insa in perioada urmatoare ritmul se va diminua“, a declarat Apostolescu intr-o conferinta de presa.

Anul trecut, veniturile eMAG s-au ridicat la 35 de milioane de euro.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks