In afara de soare, plaja, gratar, somn si iar somn, acest 1 mai s-a distins clar prin evenimentul invatarii unui joc nou, pe care vi-l recomand : Colonistii din Catan.

Este clar ca un astfel de joc il indragesti doar dupa ce te joci. Mi se spusese inainte ca e foarte simpatic insa doar dupa ce am pus pe tabla “piesele” am fost cu adevarat captivat.
Daca vreti sa experimentati ( sau chiar sa faceti un cadou frumos ) > 89 RON, direct de la ei de pe site. Astept provocari din partea voastra ca deja ma simt un jucator bun.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks