Dupa ce a batut recordul de viztatori pe minut 12 milioane, (record detinut anterior de presedintele USA Obama), Campionatul Mondial de Fotbal se apropie de sfarsit. Peste cateva ore se va decide intre Spania si Olanda marea castigatoare.

Reveind insa la cifre, un serviciu de monitorizare lansat de WatchMouse mi s-a parut foarte interesant. Ei au monitorizat siturile federatiilor de fotbal din fiecare tara din punct de vedere al disponibilitati (uptime), traficului si latimii de banda (fisiere descarcate) : World Cup Status.

Un status de disponibilitate mai mar de 99.9% este considerat “bun” in timp ce un status de 99% este considerat echivalentul pierderii pe un an a 80 de ore, adica in jur de o zi de lucru pe luna, adica “prost”. Cel mai bine a stat situl Confederatiei Africane de Fotbal, dar era normal, pentru ca s-a pregatit pentru asta. La capitolul “varza” gasim Paraguay, Anglia si Mexic.

La performanta siturilor gasit situl Olandei pe primul loc dupa FIFA, capitol la care a batut Spania, aflata considerabil mai jos.

Argentina a excelat la transferurile de fisiere facute pe site (in general download).

VEZI INDECSI

Una peste alta, cred ca este ultimul campionat mondial in care nu se va intampla totul online. Inca sunt impresionat de montarea pe Internet a concursului Nouvelle Star si cred ca acesta va fi viitorul in televiziune.

Ieri am fost martorul unui episod TV din NYPD unde serialul s-a intrerupt chiar in momentul in care juriul dadea verdictul. Telespectatorii au fost invitati sa voteze direct pe Internet verdictul lor si dupa o scurta perioada iti aparea poll-ul updatat de pe Internet din ziua difuzarii. Mi s-a parut din nou un nou border care va fi folosit in televiziune pe viitor.

Insa Olanda-Spania, in 3 ore. Va batea cel cu “indexul fotbal” mai bun.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks