Insemnarea ar fi trebuit sa poarte data de 8 decembrie cand am decis sa incercam un pitching pentru acest produs la Venture Connect. Insemnarea ar fi trebuit sa poarte data de 8 ianuarie cand probabil ne vom incumeta sa acordam primele conturi de test. Cum timpul corect este incert am decis sa fac astazi insemnarea, asteptand de la cei care doresc sa testeze sistemul un email pe adresa claudiu @ underclick .ro .

ClickExpress este un automatizor web, un centralizator cu panel de control, de unde poti sa achizitionezi domenii si sa construiesti websituri (builder html). Miza noastra in acest produs este legata de pilotarea activitatii webmasterului de tip IMM, intr-un sistem de know-how rezultat din 10 ani de experienta in munca cu clientii.

Pe scurt poti sa iti cumperi un domeniu (120 extensii), sa iti montezi in 10 minute un site si/sau un blog, sa iti faci mailuri, ftp, etc, etc, cu cunostinte doar de administrare. Un one-stop-shop romanesc, in care scapi de o gramada de stiri, la un pret (inca doar previzionat) accesibil.

Astfel se concretizeaza prima initiativa a noii entitati Europe Internet Invest, despre care in curand o sa auziti destul de multe.

Produsul va fi lansat oficial in martie in Romania si planurile de extindere in Europa (cel putin pe segmentul de marca alba) urmeaza sa se concretizeze dupa trecerea in faza BETA. Vizate Franta, Germania, Anglia, Bulgaria, Danemarca, Finalnda, Norvegia in prima faza.

Pana atunci, testam sistemul. Prima constructie in care deploymentul a fost facut in 10 minute este situl si blogul JCI Brasov. Dupa cum am zis, asteptam email de la voi daca vreti sa testati produsul in avans.

Posts : ArenaBiz,

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks