Madalin nu inceteaza sa ma uimeasca in adoptarea unor tactici de vanzare neconventionale. Ramane personajul “the best” la comunicare in continuare dupa parerea mea.

Are de vanzare 2 DVD-uri, material filmat, de calitate. Noutatea e ca tu iti alegi cu cat il cumperi. Este pozitionarea ta fata de tine. Aveti curaj ? Este raspunsul la intrebarea cat esti de ieftin.

Si mai mult de atat , actiunea are si partea umanitara de ajutorare a unor copii cu dizabilitati fizice si mentale din centrul de la Curtea de Arges.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks