Urmarind un stumble de la Chinezu, am ajuns la un site, care iti prezinta fapte din anul in care te-ai nascut. Nu asta e marea noutate, caci de cand am dat in taste pe Internet am cautat genul asta de informatie. Insa mi-a placut modul in care se face interactiunea. Imi era dor de o poveste, in care eu sa stau linistit (decorul simulat prin inceperea filmului), si cineva sa mi-o spuna (desi aici lipseste vocea). O experienta foarte apropiata de ghidurile turistice sau filmele documentare din muzee si biserici. O idee care o sa o retin in urmatoarele proiecte online, pentru ca din punct de vedere al user-experience, cand dispui de disponibilitatea utilizatorului, este un produs foarte interesant.

Delecteaza-te si tu pe whathappenedinmybirthyear.com

Bonus, Eurovision-ul era castigat de “Save you kisses for me”

 

 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks