Totul a inceput cu o banala intrebare (legitima de altfel), pe lista de discutii Marketing Lider :
“Ma intereseaza si pe mine daca aveti idee….. ceva materiale in format audio”.

In vest asa ceva se practica in mod curent. Si in vartejul zilnic al Romaniei capitaliste, m-am gandit ca nu ar fi rau. Dupa care m-am gandit cum trebuie sa fie vocea, sa semene cu cea de la Discovery Channel ? 🙂

Citez din informatiile obtinute, in caz ca doriti vreodata o carte audio :
– cumpar audiobookuri de pe Amazon.com si Audibles.com. Fiind compatibile cu Ipod si alte mp3 playere sunt usor de ascultat in masina
– Cea mai buna carte citita/ascultata recent este “the Long Tail” by Chris Anderson. 7 CD’s si 39.98 USD fara transport. Nu am gasit-o dwl.Ca download as recomanda Purple Cow a lui Seth Godin. ( Madalin Matica )
– Incearca Sonos (http://sonos.ro) – din cate stiu eu este una dintre putinele companii care produce carti audio in limba romana pe teme de management. ( Vlad ) Sonos insa a scos o singura carte pana acum. Succes pe viitor !
Am mers mai departe si am cautat cu Google si descopar un site de carti audio care vinde Biblia si Povesti, care au si un mic magazin sub umbrela Amazon. Undeva in adancurile unui forum mai gasesc inca un site de carte downloadabila, cu materiale didactice si cu posibilitatea sa asculti sample-uri din materialul cumparat, numit Cartea Sonora.

Foarte multe materiale legate de Biserica pot fi gasite din care cred ca cel mai important este Biblia in Limba Romana, oferit de Intercer, alt magazin de carte audio. Desi Humanitas se lauda cu carti audio, nu gasesti nimic pe tema aceasta la ei pe site.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks