Am dat un interviu la Radio Romania Cultural, o initiativa foarte buna din partea Claudiei Revnic (realizatoarea emisiunii), un prilej minunat pentru mine sa imi aduc aminte de intreaga istorie de cand am pasit in lumea web undeva 10 ani in urma. Inca ma interesez de un loc unde sa pun in streaming emisiunea care are cca 500 Mb sa pot da linkul si ascultatorilor de pe Internet.

Motivatia notarii acestui eveniment vine dintr-un email care l-am primit, reamintind nevoia de a crede si a merge mai departe, si de a continua restul proiectelor care sunt ”pe hartie”.

Buna ziua,
Dialogul de la emisiunea probabil ” Cafeneaua literar artistica ” (14 – 15 Radio România Cultural) a fost extrem de interesant si stimulativ. Multumesc pentru confirmarea unor Proiecte care sunt de ” sertar “, a fost o bucurie in griul cotidian. (M.L)

update > 9 februarie 2010 – Am primit pana acum 6 feedbackuri extraordinare. De unde trag concluzia ca este o emisiune foarte ascultata.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks