Am avut placuta supriza sa aflu ca Marius Ghenea si-a deschis un site. Consider foarte important pentru un om de afaceri sa aiba o carte de vizita web, mai ales la nivelul anului 2007. Deocamdata astfel de initiative ( fie blog, fie site personal ) planeaza la oamenii apropiati industrei.

Oameni de succes, povesti de succes ne vor face sa ne schimbam atitudinile. Brava Marius ! si atentie sa nu ramana neupdatat dupa 3 luni !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks