Termenul de Business Angel a fost initial folosit in teatru si desemna persoane care investeau intr-o productie si se asigurau de succesul acesteia folosindu-se de sfera lor de influenta. Acelasi termen a fost folosit cu secole in urma cu referire la comerciantii care cautau piete de desfacere. In prezent, un business angel este o persoana fizica care investeste o parte din patrimoniul sau intr-o companie inovativa, aflata fie la inceput, fie in curs de dezvoltare.

De mult vroiam sa gasesc un astfel de Business Angel. Insa oficial nu am gasit nimic. Prin intermediul unei noi reviste ( Focus IMM ) am gasit un site care ofera astfel de servicii. Se completeaza un formular si in principiu daca cifrele sunt ok se poate obtine o finantare. Bucharest Business Angels

Prima etapa: Analiza Fisei de proiect
Etapa a 2-a: Daca este acceptata Fisa, intalnire cu antreprenorul
Etapa a 3-a: Pregatirea unui business plan pentru antreprenor
Etapa a 4-a: Analiza critica a business planului de catre BBA
Etapa a 5-a: Prezentarea proiectului de antreprenor catre BBA
Etapa a 6-a: Decizia de catre BBA de a investi sau nu in proiect

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks