Am primit o oferta speciala, doar pentru mine, exclusiv online, etc etc. Marketerii isi fac bine treaba, bravo lor. De data aceasta oferta era foarte tentanta : povestile nespuse pentru 12 orase din Europa. Ultimul oras ofertat, dupa ce am dat pagina, am descoperit ca era Bucurestiul. Un tip, pe numele lui Sean Dash, ne invita la o calatorie incredibila in tara vampirilor, unde vom descoperi adevaratele secrete ale catacombelor Bucurestiului, inima Transilvaniei si orasul lui Dracula. Nu am mai cumparat nimic dar …

Gandind ca 2 milioane de oameni au vazut filmul asta din 2007 cand a fost facut, as face expozitia lui Dracula in Bucuresti permanenta.

Pentru cine e curios si vrea sa vada putin din filmul respectiv.

bucharest-story

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks