Saptamana aceasta am fost la Bruxelles in cadrul unui eveniment din Agenda Digitala europeana (program cu directiile de actiune pana in 2020). Topicul a fost implicarea ONG-urilor din zona IT&C in dezvoltarea armonioasa si gasirea unor punti de dialog intre acestea. Un studiu numit SMART a fost baza workshop-ului. Dau mai jos un briefing pentru asociatiile din ITC, ca o concluzie a celor doua zile, urmand sa scanez documente in caz ca are cineva nevoie, ii stau la dispozitie.

Briefing studiu 450 asociatii
notorietatea fiecarei se masoara in ordine in : certificarile care le da, standarde care le impune, publicatii care le face, seminarii organizate. Cu cat acestea de sus sunt mai puternice organizatiile sunt mai puternice. APTI nu activeaza in nici una din ele, asa ca poate ar fi cazul.
beneficiile care le aduc , si aici cea mai importanta este cooperarea in sector si industrie, dezvoltarea de abilitati, conferirea de premii .
impactul cel mai mare este in educatie, cooperare intre stiinta si business si cooperare internationala

Activitatea mea va presupune in 2011 si un clusterIT online pentru facilitarea relatiei comerciale Romania/Franta, plus stabilirea de relatii de cooperare cu entitati de aici, incusiv alte ONG-uri in zona de tehnologie.

Si ca tot suntem la ONG-uri :
–  il felicit pe Cosmin Neagu pentru numirea sa in calitate de Presedinte al Asociatiei pentru Tehnologie si Internet
– detaliile pentru programele internationale Franta / Austria / Germania in desfasurare le puteti lua prin intermediul JCI Brasov

Multimedia

img_0615

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks