Mi-a atras atentia astazi un aspect despre “cum sa scoti bani” si din piatra seaca.
Oricum nu eram eu foarte fan al BRD pentru ca imi taxau fiecare interogare a contului meu de la bancomat (intelegeam de ce platesc chitanta insa nu operatiunea de interogare)
De luna trecuta am constatat reducerea perioadei in care puteai sa iti vizualizezi extrasele de cont.
Astazi la banca a aparut taxarea cu 20 de RON extraselor de cont mai vechi, evident cele care nu le mai poti scoate din aplicatie.

Si nu m-am mai simtit lezat, ci doar vreau sa il felicit pe cel de la banca care a inteles ca poti scoate bani si o eventuala lipsa de rigurozitate.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks