O idee foarte buna pentru advertiseri, mai ales pentru advertiserii mari, este sa ajute piata, publisherii mici, ajutandu-se pe ei in acest sens. Sau mai bine spus as spune “proiecte speciale”, sau “sponsorizari de situri“.

Sunt multe situri pe web, sau sectiuni ale unor situri mai mari, care pot face obiectul unor brandinguri pe termen lung. Sectiuni ale unor websituri care nu sunt foarte bine tinute “la zi”, sau care pot fi imbunatatite. Si de ce nu , putem vorbi aici si de bloguri, desi sunt mai potrivite aici cele de reviews.

O firma care are legatura cu tehnologia … poate fi interesata in cadrul unui program. Sunt situri citite si care asteapta sa fie cautate pentru a evolua. Telefonie, gaming, internet > 20.000 vizitatori pe luna , asteapta oferta ; Se pot gasi diverse situri de buna calitate care sunt dispuse la programe pe termen lung. Drumul nu e asa usor si aprecierile pot fi cateodata subiective. Insa cred ca pe viitor multi advertiseri isi vor indrepta pasii aici , crescand situri “de mici” si asigurandu-le astfel pe viitor.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks