From Gabriel received :

Regulile de aur si nisip:
1. Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2. Deschide-o la pagina 123.
3. Gaseste a 5-a propozitie/fraza.
4. Posteaza pe blog textul urmatoarelor 4 propozitii/fraze cu aceste instructiuni.
5. Nu îndrazni sa scotocesti prin rafturi dupa cartea aceea foarte deosebita sau “intelectuala”.
6. Da leapsa mai departe la alti 6 prieteni.

“Mi s-a povestit ca intr-o zi Gengis Han ar fi auzit o privighetoare cantand chiar pe locul unde dorea sa fie inmormantat. A doua zi a visat un rinoscer alb, cu ochii rosii, un albinos. Crezand ca e o prevestire a renuntat sa mai cucereasca Tibetul. Nu e asta o perfecta analogie cu amintirea mea din copilarie care incepe, daca va mai amintiti, tot cu trilul unei privighetori, preludiu al obsesiei Dantelaresei, firmiturilor si coarnelor de rinocer… ”
Salvador Dali – “Jurnalul unui geniu”

[ Take the nearest book, open at 123 page, write 4 sentences starting with the 5th one … don’t cheat, and give the task to other 6 friends ]

And forward to : Adi, Mihai, Tudor, Razvan, Richard and Vlad ( i didn’t verified if they already wrote on this topic before, so excuse me if is a double charge)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks