James Blunt, artistul-soldat, care de o vreme domiciliaza in Ibiza sub pretextul cantecelor celui de-al doilea album, vine in Romania sa incante publicul de aici cu muzica sa, care, desi nu sunt in mare fan al ei, o consider buna.  Unul din magazinele dezvoltate pe platforma Hermes comercializeaza aceste bilete si m-am gandit ca daca cineva vrea sa mearga poate sa o faca destul de usor.

Magazinul Online Jurnalul National comercializeaza biletele pentru concertul James Blunt care va avea loc pe 21 februarie 2009 la Sala Polivalenta , incepand cu ora 20:00

Alege biletul tau la concert de aici : Bilete Concert James Blunt

Concert James Blunt

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks