E duminica si ma uit ce frumos e afara. Gandul mi se invarte intre bicicleta si cele 20 de ore petrecute in acest weekend la computer. Mi-am adus aminte ca nu avem inca piste de biciclete desi un afis mare zace pe la Universitate. Mi-am adus aminte de bicicletele care merg pe acumulatori electrici (deh, lenea) depistate in Suedia la preturi foarte mari. Si click pe un anunt si vad ca si chinezii s-au apucat sa le faca si mai mult le si aduce cineva. Mai bine pedalez … maine . Ma bag la butoane.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks