Am gasit la Forbes.com o initiativa din 2005 cu doua topuri interesante (trebuie luate ca atare la vremea respectiva) care cred ca ar trebui sa fie cercetate de toti cei care se gandesc sa lanseze produse noi. Exista atatea situri si servicii web bune, incat aceasta abundenta ne face sa nu stim sa alegem. De multe ori cand lansezi un serviciu web te gandesti ca ar putea fi atat de bun si inovator, doar din simplul fapt ca niciodata nu ai cautat pe internet sa vezi daca exista ceva similar. Cred ca in viitor cel mai important serviciu in web va fi trierea informatiei, intr-un mod mult mai avansat si inteligent decat il fac motoarele de cautare si retelele sociale in momentul de fata.

Desi au 5 ani aceste topuri, merita aruncat un ochi cel putin asupra evolutiei.
Topul Business 2 Business
Topul Business 2 Consumer

Business 2 Business

Publicitate Online > 1. eFrontier 2. Google 3. Microsoft
Agricultura > 1. Agristar 2. Farms.com 3. XSAg
Masini > 1. Cobalt Group 2. OE Connection 3. Powerway
Colaborare > 1. EMC 2. IBM 3. Microsoft
Procese de afaceri, Chimice, Energie, Constructii, Computere, Finante, Sanatate, etc …

Business2Consumer, de unde extrag doar topul din categoria umor – the Onion, Cartoon Bank, Comics.

Well, fiecare cu umorul sau, insa buna arhitectura si multe situri utile. Oricum se pare ca din 2005 Internetul nu a mai fost un subiect de senzatie nici pentru revistele mari 🙂

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks