Iata mai jos un tabel cu principalele avantaje pe care le vad companiile in folosirea internetului ca si business.
Marimea esantionului, pentru o eroare limita de reprezentativitate stabilita de ±4% si pentru un nivel de incredere de 95%, este de 600 respondenti, iar raspunsurile au fost rulate pe 1224 chestionare valide.
Studiul integral il puteti gasi la Online Business Forum

Ratiunile pentru care un IMM activeaza online sunt > rapiditate, acces usor, lipsa constrangerilor, costuri reduse, notorietate rapida, management mai bun.

graficimm

Majoritatea fug de investitia online ca si reactie la clientii din online. 35% din firmele din Romania au un site sau un blog. aisite

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks