In plina campanie de realizare a studiului ( hartii ) comertului electronic romanesc ( inca BETA in 2007) , ajungem si la magazinele mari, unde sunt putini “grei” care s-au riscat sa mearga online, inca o metoda “departe” romanilor. Imi aduc aminte de studiul privind Londra ( in continuare cel mai bun oras de business din Europa , si de unde unii ne dau detalii deja )  , unde 90% din comert se desfasoara deja electronic.
Azi am ajuns direct la Auchan, pentru ca francezii tocmai au deschis un supermarket in Targu Mures, unde e divizia de cercetare Underclick si se pregateste sa deschida un nou magazin in Pitesti, unde Underclick are divizia de productie. Evident ca subiectul este “la zi”, in orasele de provincie fiind un eveniment lansarea unui supermarket.

Din obisnuinta web de a tasta pur si simplu numele fara www am ajuns la Auch [+image] … Cu www … la Auchan 🙂 . Imi aduce aminte cand pe www.cimitir.ro daca dadeai fara www mergeai la o firma de trasnsport . Oricum e bine ca daca te grabesti sa ajungi pe web la Auchan poti sa iti scrii jurnalul erotic. Si daca ceri relatii … ai toate sansele sa ajungi unde trebuie pe linkul 3 🙂 Relatii Auchan .In fapt nu e o mare problema, ci doar amunzanta si atentie mai mare cu domeniile !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks