Era anul 1999 cand se infiinta asociatia “Art dans la Cite“, cu scopul de a aduce arta digitala in spitale, si primii 40 de bolnavi intrau in contact cu acest nou concept. Este vorba de artisti care executa opere unicat pentru anumite locuri din spitale (sali de asteptare, cabinete, etc) si totodata este vorba si de intrarea in legatura a pacientilor cu diverse manifestari digitale.

Cum ar fi proiectul destinat sectiei de hematologie si oncologie dintr-un spital de la Paris, proiect denumit “Fereastra la Camera“. Este vorba de copii izolati in camere septice, fara nici un contact, carora li s-a facut univers virtual in care pot socializa. Interesul a fost sprijinul oferit de artisti in personalizarea avatarurilor. Astfel s-a putut lua legatura cu parintii, carora li s-au amenajat niste camere speciale. Proiectul cade sub incidenta “Jocurilor Serioase”.

Proiectul a primit premiul de inovare pe 2011 in cadrul concursului E-Virtuoses.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks