Anul trecut a fost vorbitorul care a lasat audienta fara replica la Arena Ursilor, demonstrand ca se poate imposibilul. Am gasit un articol intr-un articol din revista Insight Tarom, care am preferat sa il scanez pentru ca nu am gasit varianta online pentru link. Articolul este ok, motiv pentru care il reiau si aici.

De asemenea va asteptam si in ARENA, unde pentru acest an s-au inscris 8 proiecte pana la data de 1 mai 2011. Succes la fel de mare ! & Good Luck Adi in incercarea de a dobori noi recorduri 🙂

ar1 ar2 ar3 ar4 ar5

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks