S-a terminat campania, acum hai sa vedem si analizele noastre. Tema a fost de a promova un clip al unei trupe romanesti, un clip care s-a dorit lansat sub egida “Ne vedem joi”.
Setat serverele la Pitesti, testat linie RDS la supraincarcare, incarcat site si streaming. Adi a ramas foarte incantat si dupa campanie , pentru ca desi am supralicitat, am castigat .
Joi dat drumul la campanie si monitorizat serverele. Vineri la fel.
Conform serverelor am avut un numar de cca 50.000 de streamuri livrate in iunie ( 42246 streamul mic si 9647 streamul mare ) in cele 2 zile si 56.700 de atunci pana acum. ( cifrele sunt pe 2 streamuri de marimi diferite )

Si am dat un ochi si pe langa . Mediacafe i-a dus pe Yahoo Messenger si au glumit ca pica serverele nu a fost cazul.
Clipul livrat pe Youtube pentru inserare in diverse situri , e si el aproape de 7000 de vizualizari.

Nu neg ca unii ca mine s-au uitat de 10 ori sau altii de 3 ori, insa per ansamblu a iesit o campanie reusita, chiar daca Zoso este de alta parere.

Transfer final : 525.11 GB adica mai mult de o jumatate de Terra ! Reach estimat : peste 50.000 vizualizari unice. Final : o campanie reusita.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks