In urma cu cateva zile Amazon a lansat un nou serviciu, incercand prin acesta sa creasca increderea si motivatia achizitiei de produse din cel mai mare magazin online din lume. Pentru 6 dolari, in New York, Philadelphia, Boston, Baltimore, Las Vegas, Seattle si Washington, vei avea comanda livrata in aceeasi zi. Serviciul este disponibil doar pentru cei care isi platesc abonamentul de 80 dolari pe an pentru livrare rapida. Pentru ceilalti serviciul de livrare ramane la pretul standard de livrare de 19 dolari.

Comertul electronic a castigat si in USA cu aceasta urmare marele pariu. Dupa Londra, unde livrarile din online le depasesc pe cele din offline, asistam la o o mare ofensiva in mari centre urbane din USA. Nu este exclus ca in urmatorii 5 ani sa vedem o competitie globala pentru aceste miscari cheie ale companiilor care gestioneaza magazine online.

Sursa : Reuters

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks