Stăteam astăzi şi mă uitam la discuţiile împrejurul alegerilor preşedintelui României. Atotprezentul cuvânt criză s-a transformat în atotoprezentul cuvânt fraudă. Am intrat într-o noua etapă a existenţei noastre româneşti. Şi mi-am adus aminte de finalul lui septembrie 2009, când totul a început cu o luptă la interne, unde ministrul (Dan Nica) era demis pentru că a spus că va fi fraudă electorală. Sunt deja într-a treia lună în care lumea se ceartă, fraudeaza, nu am guvern, şi nu am nici o bucurie că unul din cei doi m-ar putea conduce următorii 5 ani.

Noroc cu Internetul că nu trebuie să interacţionez mai deloc cu România lor. Am eu România mea virtuală şi oameni de calitate cu care interacţionez. Aştept ziua votului electronic şi obligativitatea de a vota. Atunci o să intrăm în epoca fraudării pe baze de date… Însă asta e abia România anului 2099, mai e până atunci.

Ce îmi propun pentru urmatorii 20 de ani este sa nu mă mai enervez orice s-ar intâmpla in lumea reala de unde a derivat .ro. Mă mut pe .com/.eu/.fr/.de , măcar să nu rămân cu un gust amar.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks