Banca Transilvania a lansat de curand o aplicatie foarte simpatica, o agenda electronica desktop, bazata pe aplicatia Air de la Adobe. Folositoare, colorata, haioasa, si evident bine advertizata. Am instalat aplicatia cu o mica eroare (chiar m-as fi mirat sa mearge din prima). Desi deosebita, executia se dovedeste foarte greu de folosit din cauza lipsei elementelor clasice ale unei agende, si celor 2-3 elemente de usability care fac o agenda utila, nimicuri de genul organizare pe ore sau usor de adaugat evenimente si alerte (vorbes de agende electronice).

Si m-am intrebat ca utilizator – oare daca imi reinstalez computerul ce se intampla cu agenda mea ? cel mai probabil este pierduta. Am incercat sa dau un email pe tema asta, evident lipseste orice adresa de email la care cineva ar putea scrie … si cautand in Termeni si Conditii am gasit la rubrica ”comunicari” toate frustrarile unui avocat de corporate care nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, pardon, care vrea sa nu vorbeasca nimeni cu el.

Asa ca bravo pentru ideea de campanie, insa zero pentru lipsa celor 2-3 amanunte de implementare. Asta e meteahna romaneasca, facem frumos, dar nu suntem rigurosi pana la final. Si remember domnilor de la marketing de la BT, in Internet ideea este sa comunici, nu sa spui felicitari ca esti client BT, ti-am facut un cadou care nu prea poti sa il folosesti si te rog sa nu ne deranjezi . Invatati, si va fi bine si la actiunile de Internet, nu numai la cele de TV.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks