De obicei nu insemnez pe blog “news”, pentru aceasta existand Underclick.ro . Insa de data asta mi s-a parut foarte interesanta legatura.

Actiunile grupului american Apple au scazut cu aproape 4 procente, pana la 335,36$ (minus 3,7%), dupa ce deja incepusera sesiunea cu un minus de 6% fata de valoarea saptamanii trecute. Motivul ? Steve Jobs a anuntat ca isi ia concediu pentru probleme medicale, concediu pe perioada nedeterminata.

Chiar daca Apple are o echipa de management foarte buna si bine titrata, managerul general este cea mai mare incertitudine si vulnerabilitate a grupului.

Incercam o paralela cu firme din Romania si managerii lor si nu mi-a iesit. Adevarul e ca nu exista nici cultura de business care sa asigure astfel de reactii si nici mecanisme financiare sensibile la orice informatie. Oricum, e o incercare buna de fiecare data cand faceti afaceri sa va informati putin si asupra managerului general, nu numai executiv.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks