Nu, inca nu s-a confirmat oficial ocolul prin Romania. Desi exista speranta (cum moare ea ultima la .ro), nu cred ca vom asista la un concert AC DC in Romania, decat daca o sa fie aleasa o locatie tip Campia Liberatii si nu un stadion cu 30-40 mii de spectatori capacitate.

Biletele pentru Europa la turneul Black Ice s-au epuizat pe situl oficial intr-un ritm care ma pune pe ganduri. S-au suplimentat astazi bilete pentru concertele din Spania si e posibil si pentru celelalte sa se intample asa. Daca nu, inca mai sunt locuri in USA.

Pentru cei care insa vor sa se aventureze pana la Budapesta, mai exista un site de unde se pot cumpara bilete. Thanx Iulian 4 tip ! 40 de Euro bucata. Pentru ceilalti … asteptam o confirmare ca Romania este pe harta concertului.

update: 17 mai ?

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks