Social Media 6 | 12 februarie 2013 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Kickstarter | Social Media Finantare

Cautam de mult o solutie prin care sa poti sa iti finantezi proiectele si sa implici prietenii intr- aventura alaturi de tine sa te sustina : Kickstarter. Dai rewards, si lumea te ajuta, de la 1 euro in sus. Partea cea mai buna este ca atat de complexa este prezentarea unui proiect incat devine aplicarea pe acest site atat de complicata, incat daca nu ai bine structurat proiectul, risti sa nu primesti nimic.

(publicitate) : Europe Internet Invest, din 2010, in  RO, EN
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

kickstarter

Ca functionalitati este o lista clasica de utilizatori, care participa in proiecte, isi construiesc istorie, si se sustin unii pe altii.

Beneficii pentru afaceri : Te poti conecta cu oameni care sustin proiecte si poti sa obtii finantare pentru proiectele proprii. 

My user Account : Claudiu Gamulescu (Laval)

Numar membri : > 2 million

Alte informatii  : 

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks