Scriu acest post in primul rand ca sa imi dau seama cum au trecut 5 ani. Parca mai ieri vorbeam cu Adi Carstea, intre Netsport si ce ne mai perocupa atunci, despre ideea sa de a aduce in Romania jocuri board. Si mai mult, de a aduce un joc, unul singur, celebru si care a intors lumea pe dos. Campionate, manii, colectii, culturi nationale, chiar si cei care iubeau computerele au creat dupa acest joc unul destul de celebru numit “Settlers”. The name of the game : Catan .

Au trecut 5 ani si bilantul economic il poate face doar el. Eu am fost unul din ambasadorii morali ai jocului si personal am trainuit catre 50 de oameni , care la randul lor i-au invatat pe altii. Cert e ca unde ma duc in Romania, exista cineva care stie de joc si cum se joaca.

Adrian, felicitari ! Din punctul meu de vedere ai reusit si astept urmatoarea provocare !

comunicatul de presa

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks