Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, creatorii eJobs, cel mai de succes site de recrutari online, au vandut 30% din companie pentru 4,2 milioane de euro unui fond de investitii american. Tranzactia s-a inchis la finalul saptamanii.Liviu Dumitrascu (30 de ani) si Daniel Tatar (29 de ani), fondatorii site-ului de recrutare online eJobs.ro, au vandut 30% din companie catre fondul american de investitii Tiger Global Management pentru suma de 4,2 milioane de euro, tranzactia fiind finalizata la sfarsitul saptamanii trecute.

Cand am anuntat venirea pe piata romaneasca a fondului TIGER multa lume m-a privit sceptic de genul “cine sunt astia ca nu am auzit de ei”. Cand am zis ca bugetele lor sunt foarte mari pentru ce inseamna piata romaneasca … iar nu am fost crezut. Insa ei investesc in continuare. Dupa ceva probeleme avute in USA cu personalul ( migrare masiva de personal ) ei totusi dirijeaza un portofoliu de 1.5 miliarde USD, o mare parte fiind in situri.
Personal ma indoiesc major de valoarea tranzactiei, insa daca americanii au facut oferta fara un consultant roman ( si au unul foarte bun ) se prea poate. Adevarata sau nu suma, tranzactia este una demna de luat in seama si un ton important in cele ce vor urma pe webul romanesc.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks