Social Media 4 | 31 mai 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Internations | Social Media expati

Se intra pe baza unei invitatii speciale (cred ca si eu pot face una daca aveti nevoie), proiectul se numeste Internations. La invitatia prietenei Sara Takahashi o sa explorez acest site si daca merita sa incep sa si platesc. Pachetul se numeste Albatros, costa 50 euro pe an si iti da dreptul sa participi la intalnirile informale cu free drink included (o sa revin cu un later update pe tema asta dupa ce verific calitatea)

(publicitate) : Europe Internet Invest, din 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

Ca functionalitati este o lista clasica, taguri pe interese, adaugare la retea, participare, comunitate. Un pic cam complex creat pentru gustul meu cu multe functionalitati si chestii de ales, votat, triat, filtrat, insa pentru fiecare sunt multe rezultate, ceea ce denota o echipa solida in spate (originea antreprenorilor este germana)

Beneficii pentru afaceri : Te poti conecta local cu oameni de afaceri din alte tari care au acelasi titlu de expat si e mai usor sa comunici, poti comunica in engleza. 

My user Account : Claudiu Gamulescu (Lyon)

Numar membri : Nu este public, presupun ca zeci de mii de membri, pentru comunitatea Lyonului am gasit 5 din Romania.

Alte informatii  : an de pornire -nu e mentionat

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks