Social Media 2 | 15 ianuarie 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

JCI Networks | Social Media in organizatii neguvernamentale

Am ales subiectul acesta din cauza apartenentei mele la organizatia Junior Chamber Brasov, si dinc auza ca avem un produs lansat in aceeasi zona care se numeste JCI Network, aflat la inceput. Insa nu este singurul si va oferim o mica analiza asupra  : JCI Mobile  World, JCI BookJCI2JCI. NOU : JCI WORLD Network

(publicitate) : Europe Internet Invest, din 2010, in  RomaniaFranceUK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

 

JCI World Mobile : aplicatie strict mobile, care conecteaza membrii JCI din intreaga lume. Accesul este gratuit, cautarea avansata este un serviciu platit. 450 de membri la 15 ianuarie 2012. Aplicatie Beta, lansarea oficiala in Iunie 2012 la Congresul din Germania. Usor de utilizatm dedicata atat membrilor JCI cat si prietenilor acestora, care doresc sa faca afaceri cu membri JCI. Cel mai important aspect al aplicatiei este permisivitatea relatiilor de business to business.

JCI Book : un proiect foarte frumos si ambitios al JCI Iasi, dar care a fost lasat insa in parasire, fiind in momentul de fata plin de spam. Problema cea mare este software-ul folosi (Joomla), insa la un moment dat speram ca proiectul va fi repornit.

JCI2JCI : O initiativa venita mai de curand, din Elvetia, unde se conecteaza membrii JCI si li se permit si relatii de B2B. Cautarea si inregistrarea inca mai sunt o problema pentru creatorii sitului, insa initiativa este destul de buna. Reteaua este inchisa, se acceseaza doar intern.

Alte initiative : JCI LinkedIN, Jaycees Facebook, JCI Page, si sa nu uitam de situl oficial … JCI.CC

Stay tuned pentru cel mai important proiect care se numeste JCIworld.net.

Beneficii pentru afaceri : organizatia JCI are 300.000 membri in intreaga lume. 

My user Account : Claudiu Gamulescu (JCI World), Claudiu Gamulescu (JCI Book), 

Numar membri : 450 (JCI World), 

Alte informatii  : an de pornire 2011. 

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks