Ziua Nationala a Frantei ? Dupa ce in 2010 am savurat din plin in liniste focurile de artificii pe cheiul Saonei (mai ales ca fusese si in preajma castigarii trofelului la fotbal de Spania), si am avut parte de ole-ole, in 2011, un party pe malul aceleiasi Saône, cu mai multa lume, savurand focurile de artificii printre beri, iata ca pentru 2012 am prevazut o cina tarzie, la Vienne, la prienetul nostru Albert, de unde am incercat sa savuram spectacolul.

Ziua Nationala a Frantei la Vienne

Entre, plat, desert, aperitive si digestive, antren si voie buna, un trabuc de calitate si panorama 250 grade cu Alpii la orizont, zapada, sublim ca si peisaj.

Am vazut in total cam 10 focuri de artificii, dintre care cele mai interesante au fost cele de la Lyon si Grenoble. Inca nu ne-am dat seama daca mai departe erau tot focuri de artificii sau furtuna. Unele mari, majestuoase, cu buchete de credeai la fiecare ca este buchetul final, altele mici, unde am banuit ca primarii nu au avut prea mare buget de data asta pentru ziua nationala a Frantei … depinde de culoarea lor politica si evident, de starea de ebrietate, pentru ca da, s-a servit vin din plin !

(publicitate) : VivelaFrance.ro, un site pentru romanii din Franta

Una peste alta ne-am simtit foarte bine, si avantajul cel mai mare este ca am facut rost de un camion cu care vom demenaja in urmatoarea locatie, unde vom sarbatori urmatoarea zi nationala a Frantei , sperand sa fac un update al acestui post si cu 2013.

 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks