Discutam cu Adi si cu Gabi zilele trecute despre ruinele celei mai vechi abatii din Romania, un loc putin umblat si cunoscut de romani. La Carta (initial Kertz) , in muntii Fagarasului de sud se afla si cea mai veche casa locuita din Romania (neschimbata de 800 de ani ). Va ofer un set de poze de la fata locului si istoria completa a abatiei.

Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz)  Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz)Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz)Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz)  Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz)      Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz) Abatia de la Carta (Kertz)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks