2012, Nostradamus sau multe alte surse care profetesc pericole iminente care pandesc Pamantul pot sa isi vada sanatoase de treaba, pentru ca avem noi prieteni, extraterestrii, care se afla deja printre noi. Si cum nu au ales sa comunice pe direct, au considerat poporul bulgar drept mediu. Oricum, dupa cum mira si Blitz, care e gradul de credibilitate care il oferi unei stiri care incepe cu Oamenii de stiinta bulgari ? (sau romani, dupa caz, puteti incerca si afghani).

bg

Poate e vorba de o mica diversiune a romanilor dintr-un sat de granita la Dunare care nu stiau ce sa faca cu un transmitator de pe vremea razboiului si s-au pus sa faca o gluma cu fratii lor bulgari. Alte ipoteze ? 🙂

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks