Audienta globala Internet a depasit 1 miliard de utilizatori in urma ultimei masuratori. Asia e normal sa detina suprematia pentru ca acolo este concentrata 2/3 din populatia lumii, insa surpriza placuta este cresterea care o inregistreaza Europa, cu 10 puncte procentuale peste America de Nord. La nivel de tara insa USA este pe locul 2 dupa China. Cei trei castigatori ai acestui moment istoric ? In ordine :
siturile Google
siturile Microsoft
siturile Yahoo

Asia (41%)
Europa (28%)
America de Nord (18%)
America Latina (7%)
Orientul Mijlociu si Africa (5%)

La tari, paradoxul este India, care desi are a doua populatie din lume are un procent foarte mic.
China (18%)
Statele Unite (16,2%)
Japonia (6%)
Germania (3,7%)
Marea Britanie (3,6%)
Franta (3,4%)

India (3,2%)
Rusia (2,9%)
Brazilia (2,7%)
Coreea de Sud (2,7%)
Canada (2,2%)
Italia (2,1%)
Spania (1,8%)
Mexic (1,2%)
Olanda (1,2%)

Sfat ? Lansati situri in germana, franceza si italiana. In Romania Internetul nu numai ca este mic, dar Criza se manifesta aici si psihic.

sursa: ComScore

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks