Un interviu din Money (foarte simpatic de altfel) chestioneaza oameni de afaceri cunoscuti din Romania referior la primul milion de Euro si cum ar sfatui ei tinerii antreprenori sa actioneze ca sa ajunga la acest deziderat. Spicuiesc

Adrian Porumboiu spune ca ar trebui sa ai macar 100.000 Euro ca sa faci milionul, S.O. Vantu glumeste ca ar trebui sa ai doua milioane, sa ai din ce sa pierzi unul sa ajungi la 1 milion.
Loto are un loc important in sanse si multi il mentioneaza. Cuvantul noroc apare peste tot.
Marius Ghenea da o explicatie putin mai pertinenta si incurajeaza actiunea mai mult decat scopul, moment in care mi-am adus aminte de un post genial al lui Dragos Manac pe tema primului milion.

Una peste alta concluzia este “nu stiu” si cred ca e cel mai bun raspuns. Nu in Romania, in general. Primul milion de fapt este echivalentul succesului. Acum 20 de ani era un vis de neatins, acum este doar un target. Care il doresc tuturor cu un gram de risc. De asemenea consider ca tintele inalte seteaza mai bine activitatile de la inceput.

“Suntem la inceput, avem o afacere mica, noi inca nu , abia acum daca, ne gandim sa dar nu foarte …” cu siguranta sunt exprimari ale oamenilor de afaceri cre nu vor duce nicioadata la milionul-bariera.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks