Este disponibil in toate retelele din Romania un numar numit Europe Direct, usor de retinut : 00800 6 7 8 9 10 11

Numarul este accesibil gratuit din majoritatea retelelor europene.
Europe Direct consiliază cetă­ţeni ai Uniunii Europene pentru opt secţiuni („Călătorii“, „Muncă“, „Vehicule“, „Reşe­dinţă“, „Educaţie şi tineret“, „Familie“, „Sănă­tate“ şi „La cumpărături“). Iar printre infor­maţiile furnizate de echipa de „consilieri“ se numără cele legate de drepturi ale pasagerilor, documente necesare pentru a călătorii, cău­tarea unui loc de muncă în străinătate, drepturi ale persoanelor care lucrează în străinătate, obţinerea unui permis auto în ţări ale UE, burse şi condiţii de înscriere într-o şcoală din străinătate, asigurări de sănătate la stabilirea în altă ţară sau servicii financiare.
european-union-flag

Exista si posibilitatea de a apela +32-2-299 96 96 , numar la care functioneaza (taxabil) acelasi serviciu.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks