Pe 23 mai 2009 am sarbatorit intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, cu o mica intarizere ce e drept (promotia 98). A fost un eveniment care s-a dovedit a fi mai emotionant decat ne-am inchipuit multi dintre noi. Am ras, am discutat, am impartasit 11 ani intr-o seara comprimata. Ne-a parut rau ca nu au putut ajunge toti, unii fiind cu diverse treburi importante. Violeta nu a reusit sa vina pentru ca isi sarbatorea casatoria, impreuna cu prietenii ei din Romania.

Ai fost romanca din avionul Air France. Ai fost o colega minunata. Ai invatat la ASE Bucuresti, Cambridge si Aix si raman cu ideea ca viata e foarte fragila si nu ne rasplateste intotdeauna proportional cu eforturile depuse. Am aprins pentru tine o lumanare. Ramai cu bine Violeta Bajenaru!

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks