eBooks

Claudiu Gamulescu
Download EQ1 - Conţinutul Digital

Seria EQ Cuprinde:

EQ1 - Continutul Digital

“Materia” din care sunt arhitecturate siturile web este Conținutul, original sau preluat, sub multiple forme de prezentare. Sunt tratate procedurile de organizare a informației web.

download eBook

EQ2 - Analiza de afaceri

Modelele economice pe care le adoptăm în afacerile online, managementul calității, al datelor, proceduri și tehnici de organizare a afacerii, a datelor, adaptarea la schimbări, fluxuri, utilizatori.

in pregatire

EQ3 - Magazinul Online

Finalitatea majorității acțiunilor întreprinse online este o vânzare. O descriere completă și o indexare a procedurilor de project management privind axele critice ale magazinului online.

in pregatire

EQ4 - Marketing Online

O trecere în revistă a principalelor metode de marketing online și managementul de proiect care trebuie să îl facem pentru tehnicile și tacticile specifice mediului online.

in pregatire

EQ5 - Servicii pentru online

O descriere a principalelor servicii care putem să le consumăm când conducem afaceri online, un mic ghid de reguli și principii care ne va ajută să ne alegem mai bine furnizorii.

in pregatire

DESPRE SERIA EQ

Cel mai greu într-un proiect este să îi poți da atenție până în ultimul detaliu. Suita de 5 cărți EQ analizează fiecare aspect, îi confirmă rațiunea și conferă o sinteză a pașilor care trebuie făcuți.

EQ este un produs compus dintr-o suită de materiale scrise, electronice si print, dublate audio și video, fișe de calcul, checklist-uri și white papers, care tratează managementul de proiect în afacerile online.

Materialele se găsesc sub diverse forme: Capitole în carte (eBook sau Print), organizate în jurul unui subiect central, completate de o lista explicată de lucruri “de făcut”, tot materialul se găsește și sub formă de Articole Web (publicate în comertelectronic.eu), Clipuri Video (youtube + fișiere mp4, Materiale Audio (soundcloud + fișiere mp3), fișiere Cloud (fișe tabelare automate de calcul excel), alte materiale colaterale.

#Profesionale

Materiale care au continut profesional si care se refera la eBusiness, in special trateaza problematica managementului de proiect si a organizarii mai bune a activitatilor.

#Motivationale

O colectie de materiale adunate sub titlul 112 Concepte de aplicat in viata de zi cu zi, mai degraba niste reflexe care ne ajuta sa luam decizii mai rapid.

|

#Umoristice

Pentru ca intotdeauna mi-a placut sa râd si sa povestesc intamplari amuzante si pentru ca personal am fost protagonistul multora dintre ele, unele greu de inchipuit … 🙂

DESCARCA astazi GRATUIT cartea EQ !

CLICK AICI CA SA O AI

Citeste cateva capitole

Contacteaza-ma

78 rue Ludwig van Beethoven, Laval, 53000, FRANCE

Telefon +33 6 66 26 17 13

claudiu@gamulescu.ro
contact@le-claude.fr

Trimite un mesaj

Blogul Meu

Citeste materiale despre eBusiness, eMarketing, eCommerce & more

Nu (te) COMPLICA niciodată mai mult decat este NEVOIE

William of Ockham 1287–1347 a fost un călugăr franciscan filozof care are meritul de a fi vehiculat mai des în lucrările lui aceste principii, nefiind nici pe departe cel care le-a propus, ele având în izvoarele în Grecia Antică a lui Ptolemeu și mai târziu Aristotel....

Daca te intreaba cineva cate vrei si nu stii, zici ca opt

Era pe vremea când "Un yankeu la curtea regelui Arthur" provoca hohote de râs datorită limbajului din carte. Prea-urzit-a un licăr de creativitate la acea vârstă potrivită și numai idei demne de Merlin ne ocupau zilele lungi de vară. Între toate acestea, una habar nu...

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks