eBooks

Claudiu Gamulescu
Download EQ1 - Conţinutul Digital

Seria EQ Cuprinde:

EQ1 - Continutul Digital

“Materia” din care sunt arhitecturate siturile web este Conținutul, original sau preluat, sub multiple forme de prezentare. Sunt tratate procedurile de organizare a informației web.

EQ2 - Analiza de afaceri

Modelele economice pe care le adoptăm în afacerile online, managementul calității, al datelor, proceduri și tehnici de organizare a afacerii, a datelor, adaptarea la schimbări, fluxuri, utilizatori.

EQ3 - Magazinul Online

Finalitatea majorității acțiunilor întreprinse online este o vânzare. O descriere completă și o indexare a procedurilor de project management privind axele critice ale magazinului online.

EQ4 - Marketing Online

O trecere în revistă a principalelor metode de marketing online și managementul de proiect care trebuie să îl facem pentru tehnicile și tacticile specifice mediului online.

EQ5 - Servicii pentru online

O descriere a principalelor servicii care putem să le consumăm când conducem afaceri online, un mic ghid de reguli și principii care ne va ajută să ne alegem mai bine furnizorii.

DESPRE SERIA EQ

Cel mai greu într-un proiect este să îi poți da atenție până în ultimul detaliu. Suita de 5 cărți EQ analizează fiecare aspect, îi confirmă rațiunea și conferă o sinteză a pașilor care trebuie făcuți.

EQ este un produs compus dintr-o suită de materiale scrise, electronice si print, dublate audio și video, fișe de calcul, checklist-uri și white papers, care tratează managementul de proiect în afacerile online.

Materialele se găsesc sub diverse forme: Capitole în carte (eBook sau Print), organizate în jurul unui subiect central, completate de o lista explicată de lucruri “de făcut”, tot materialul se găsește și sub formă de Articole Web (publicate în comertelectronic.eu), Clipuri Video (youtube + fișiere mp4, Materiale Audio (soundcloud + fișiere mp3), fișiere Cloud (fișe tabelare automate de calcul excel), alte materiale colaterale.

#Profesionale

Materiale care au continut profesional si care se refera la eBusiness, in special trateaza problematica managementului de proiect si a organizarii mai bune a activitatilor.

#Motivationale

O colectie de materiale adunate sub titlul 112 Concepte de aplicat in viata de zi cu zi, mai degraba niste reflexe care ne ajuta sa luam decizii mai rapid.

|

#Umoristice

Pentru ca intotdeauna mi-a placut sa râd si sa povestesc intamplari amuzante si pentru ca personal am fost protagonistul multora dintre ele, unele greu de inchipuit … 🙂

DESCARCA astazi GRATUIT cartea EQ !

CLICK AICI CA SA O AI

Citeste cateva capitole

Contacteaza-ma

78 rue Ludwig van Beethoven, Laval, 53000, FRANCE

Telefon +33 6 66 26 17 13

claudiu@gamulescu.ro
contact@le-claude.fr

Trimite un mesaj

Blogul Meu

Citeste materiale despre eBusiness, eMarketing, eCommerce & more

Impolitetea

Studiile au aratat ca impolitetea, cunoscuta si sub forma necioplirii, cocalarismului sau al mojiciei, se imprastie rapid si viral, la fel de repede ca si gripa. Doar fiind martor la o situatie in care cineva este jignit astfel ne face mult-mult mai probabili sa...

Ce să faci ca să trăieşti mai mult

Coperta a fost cea care mi-a atras atentia. Se pare ca este pentru prima data in istoria ei cand revista TIME Magazine publica (in luna februarie) o coperta interactiva, un labirint pe care cititorii sai il poata rezolva. Dincolo de coperta, un ansamblu de studii bine...

Robotii din Vaslui

Exista de asemenea si un "Hall of Fame" pentru roboti unde amicii nostri roboti ar fi fost inclusi daca nu ar fi vizitat judetul Vaslui...

Si cu ce va mai ocupati? – eh, cu Business-ul, cu Alergatura …

Undeva in fata unui teren de antrenament pentru echitatie in St-Germain en Laye era o mama care isi privea fiica antrenand un dublu-ponei. Intrand in vorba cu ea, ne-a spus "trebuie alergati in special pentru a-si imbunatati tranzitul intestinal, dar si pentru a le...

Super-motoare de cautare pentru situl tau

Totul a inceput pentru ca vroiam sa imi cumpar niste material electric online si asa am dat peste situl 123elec.com . M-a suprins foarte mult la el cautarea, pentru ca nici nu apucam sa scriu si toate rezultatele sitului se schimbau. Pana am scris eu 2P+T adica...

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks